Kursusoversigt

Sådan tilmelder du dig

Fagklog.dk er en undervisningsportal, hvor kursusudbydere kan udgive online kurser målrettet fagprofessionelle i det offentlige.

Alle vores kurser er udarbejdet af fagprofessionelle kursusudbydere, som brænder for at bidrage med deres viden og som allerede har stor erfaring med undervisning heri.

Vores videoer er optaget i vores eget studio med kvalitets lyd- og videoudstyr, hvilket sikrer den bedste oplevelse for dig som kursist.

Du vil lære det samme på Fagklog.dk`s online-kurser, som du ville lære på et lignende fysisk kursus.

Der er dog langt flere fordelene ved at tage vores online kurser:

  • Du kan se lektionerne hvor du vil og hvornår du vil og tage kurset i dit eget tempo.
  • Du kan se lektionerne lige så mange gange du vil og spole tilbage, hvis der er noget du har brug for at se igen.
  • Du har adgang til kurserne i et helt år, og så er det langt billigere end at tage et fysisk kursus.
  • Du kan downloade og printe undervisningsmaterialet.
  • Du kan downloade og printe et personligt kursusbevis

 

Jobsøgningskursus

Sådan lykkes du med uopfordret jobsøgning

Kurset henvender sig til ledige borgere, der har brug for nye øjne på jobsøgningen og for at genvinde kontrollen og genfinde motivationen i deres jobsøgning. Derudover vil også jobkonsulenter, karriererådgivere og lignende profitere af at kende kursets indhold.
kr.1195
Børn med særlige behov

Børn med særlige behov

Kurset er oplagt som introduktion til inklusionsopgaven og retter sig mod alle der arbejder i daginstitutioner, SFO, klubber og grundskoler, samt foreninger. Kurset har været afholdt for VIA, CFU, PPR, foreninger og kommuner, og decentralt i daginstitutioner og på skoler, i alle dele af Danmark.
1195 kr. ex moms
GeoGebra - Fra begynder til øvet

GeoGebra – fra begynder til øvet

Kursets indhold er målrettet undervisning i matematik i folkeskolen, men kan også med fordel gennemføres af skoleelever, gymnasieelever, forældre, lærerstuderende eller andre, der ønske at blive bedre til at anvende digitale hjælpemidler i matematik.
1495 kr. ex moms
Sådan laver du gode præsentationer

Sådan laver du gode præsentationer

Kurset henvender sig til lærere, pædagoger og andre faggrupper der ønsker større indblik i hvordan de kan strukturere, opbygge og levere gode præsentationer – med ro i maven. Kursets indhold kan også anvendes som afsæt i undervisningen for alle der arbejder med børn/unge eller voksne. Dermed er kurset velegnet til fagpersoner på skoler der har til opgave at hjælpe elever som har modstand på at fremlægge og som kæmper med nervøsitet.
595 kr. ex moms
Energizers - Linn Busch

Energizers til en stillesiddende hverdag

Dette kursus er til dig som underviser, holder møder eller på anden vis arbejder med grupper af mennesker, der sidder meget ned.
695 kr. ex. moms
Konflikthåndtering i arbejdet med børn

Konflikthåndtering i arbejdet med børn

Uanset om man er forælder, pædagog eller lærer, er konflikter en uundgåelig del af hverdagen med børn, men tjener i sig selv intet formål ift. at støtte barnets trivsel og udvikling. Derfor skal vi være bevidste om konfliktens mange aspekter, årsagerne bag og processen efter.
1.495 kr. ex. moms

Islamistisk radikalisering og ekstremisme

1.495 kr. ex. moms

Sygdomsforståelse blandt flygtninge og indvandrere

1.295 kr. ex moms

Bliv klædt på til forældresamarbejdet med minoritetsforældre

For at styrke samarbejdet med minoritetsforældrene forudsætter det, at fagprofessionelle har en viden om minoritetsforældres kultur og baggrund. Og at man er bevidste om egen kultur, reaktion og mønstre.
1.295 kr. ex moms
Minoritetsbørn i grundskolen

Udsatte minoritetsbørn i grundskolen

Dette kursus har til formål at give fagprofessionelle i grundskolen indsigt i den kultur udsatte minoritetselever og deres forældres har med sig i bagagen og hvad den betyder for elevernes trivsel og læring.
1.495 kr. ex moms
At begribe det ubegribelige: Autisme

At begribe det ubegribelige: Autisme

Kurset klæder kursisten på til i højere grad at begribe det ubegribelige og se bag om adfærd og handlinger, der kan være udfordrende ikke bare for fagpersonen – men også for det enkelte menneskes muligheder for at være i verden og sammen med andre.
kr.795

Hvordan øger vi beskæftigelsen blandt indvandrerkvinder?

Få dybdegående viden, og praksisnære metoder i arbejdet med at få flygtninge og indvandrerkvinder i beskæftigelse. Med afsæt i en grundlæggende kulturforståelse, lærer du en række redskaber og enkle teknikker, som kan lette dit samarbejde med den enkelte indvandrerkvinde, der har flygtningebaggrund.
kr.795

De helt særlige udfordringer i arbejdet med småbørn med flygtninge og indvandrerbaggrund

Måden hvorpå småbørn opdrages og stimuleres, er forskellig fra land til land. Derfor er der ofte stor forskel på danske småbørns opdragelse og den opdragelse børn med flygtning- og indvandrerbaggrund får.
kr.795

Kulturforståelse i tandplejen

Dette kursus har til formål at give fagprofessionelle i skoletandplejen indsigt i den kultur flygtningebørn og deres forældres har med sig i bagagen. Mange flygtninge kommer med et stort behandlingsbehov, dårlig mundhygiejne og en manglende viden om sygdoms- og sundhedsforhold.

Tilmeld nyhedsbrev

Få de seneste nyheder om vores kurser