Kursusoversigt

Sådan tilmelder du dig

Fagklog.dk er en undervisningsportal, hvor kursusudbydere kan udgive online kurser målrettet fagprofessionelle i det offentlige.

Alle vores kurser er udarbejdet af fagprofessionelle kursusudbydere, som brænder for at bidrage med deres viden og som allerede har stor erfaring med undervisning heri.

Vores videoer er optaget i vores eget studio med kvalitets lyd- og videoudstyr, hvilket sikrer den bedste oplevelse for dig som kursist.

Du vil lære det samme på Fagklog.dk`s online-kurser, som du ville lære på et lignende fysisk kursus.

Der er dog langt flere fordelene ved at tage vores online kurser:

  • Du kan se lektionerne hvor du vil og hvornår du vil og tage kurset i dit eget tempo.
  • Du kan se lektionerne lige så mange gange du vil og spole tilbage, hvis der er noget du har brug for at se igen.
  • Du har adgang til kurserne i et helt år, og så er det langt billigere end at tage et fysisk kursus.
  • Du kan downloade og printe undervisningsmaterialet.
  • Du kan downloade og printe et personligt kursusbevis

 

Jobsøgningskursus

Sådan lykkes du med uopfordret jobsøgning

Kurset henvender sig til ledige borgere, der har brug for nye øjne på jobsøgningen og for at genvinde kontrollen og genfinde motivationen i deres jobsøgning. Derudover vil også jobkonsulenter, karriererådgivere og lignende profitere af at kende kursets indhold.
595 kr. ex moms
Energizers - Linn Busch

Energizers til en stillesiddende hverdag

Dette kursus er til dig som underviser, holder møder eller på anden vis arbejder med grupper af mennesker, der sidder meget ned.
kr.795

Hvordan øger vi beskæftigelsen blandt indvandrerkvinder?

Få dybdegående viden, og praksisnære metoder i arbejdet med at få flygtninge og indvandrerkvinder i beskæftigelse. Med afsæt i en grundlæggende kulturforståelse, lærer du en række redskaber og enkle teknikker, som kan lette dit samarbejde med den enkelte indvandrerkvinde, der har flygtningebaggrund.
kr.795

De helt særlige udfordringer i arbejdet med småbørn med flygtninge og indvandrerbaggrund

Måden hvorpå småbørn opdrages og stimuleres, er forskellig fra land til land. Derfor er der ofte stor forskel på danske småbørns opdragelse og den opdragelse børn med flygtning- og indvandrerbaggrund får.
kr.795

Kulturforståelse i tandplejen

Dette kursus har til formål at give fagprofessionelle i skoletandplejen indsigt i den kultur flygtningebørn og deres forældres har med sig i bagagen. Mange flygtninge kommer med et stort behandlingsbehov, dårlig mundhygiejne og en manglende viden om sygdoms- og sundhedsforhold.

Tilmeld nyhedsbrev

Få de seneste nyheder om vores kurser