Sygdomsforståelse blandt flygtninge og indvandrere

Current Status
Not Enrolled
Price
kr.1.495 kr. ex. moms
Get Started

Kommer februar 2021 

Kulturforskelle i sygdomsforståelse og sygdomsopfattelse samt en sprogbarrierer præger det beskæftigelsesrettede arbejde.

Mange flygtninge/indvandrere føler sig for syge til at arbejde. Sygdommen er langt fra altid diagnosticeret, men er i høj grad en udtrykt og oplevet sygdomstilstand.

Dertil kommer, at hos nogle flygtningegrupper er der ingen skelnen mellem sygdomsgrader. Sygdom er sygdom – uanset sygdommens karakter. Og mange flygtningekvinder finder derudover tryghed i deres sygdom, og har derfor ofte en fastlåst sygdomsidentitet.

For at kunne sikre det bedst mulig samarbejde med borgeren, er det en nødvendighed at fagprofessionelle er bevidste om disse kulturelleforskelle. Med denne viden vil være lettere at håndtere en kulturel og religiøs sygdoms- og sundhedsopfattelse, der er forskellig fra vores.

Formålet med dette kursus er at sikre en øget effekt på samarbejdet og bedre beskæftigelses resultater i arbejdet med borgere i beskæftigelsessystemet, der har flygtninge- og indvandrerbaggrund.

Kursusudbyder:

Henrik Kokborg
Mail: henrik@integrationsinfo.dk
Tlf: 4233 0966
Integrationsinfo.dk

Underviser:
Henrik Kokborg fra Integrationsinfo, har ved 20 års praksisarbejde og studier, opnået en dybdegående viden om de mest udsatte flygtninge og indvandrere.
Henrik er en garvet underviser der igennem 10 år, med udgangspunkt i flygtningenes kultur og religion, har klædt fagprofessionelle på til at arbejde med udsatte flygtninge, indvandrere og efterkommere

Pris for kursus

Tilmeld dig på forhånd og få en rabat på 400 kr. pr tilmelding

OBS! rabatten kan kun opnås ved en samlet tilmelding via tilmeldingsformularen.

Licensen er personlig og må ikke deles med andre.
Licensperioden er på 1 år. 

Tilmeld nyhedsbrev

Få de seneste nyheder om vores kurser