Islamistisk radikalisering og ekstremisme

Current Status
Not Enrolled
Price
kr.1.495 kr. ex. moms
Get Started

Kommer marts 2021

Ofte føler de fagprofessionelle sig usikre, og måske magtesløse når de møder identitetssøgende minoritetsunge, der finder deres identitet i religionen. Det kan være svært at skelne mellem hvad normal religiøsitet er, og hvornår det bliver ekstremistisk og måske ender med, at den unge bliver radikaliseret.

Dette kursus har fokus på, at klæde de fagprofesionelle i ungdomsuddannelserne på, til at forebygge religiøs ekstremisme og radikalisering i læringsmiljøet.

Som fagprofesionel er det derfor vigtigt, at kende til de kulturelle og religiøse mekanismer, der kan være medvirkende årsag til at nogle unge udvikler en ekstremistisk tankegang.

Kurset giver en forståelse for, hvad det er der trækker de unge i en ekstremistisk retning. Desuden giver oplægget bud på praksisnære indsatsområder og metoder i det forebyggende arbejde i læringsmiljøet. Efter kurset vil den enkelte fagprofessionelle opleve, at det er langt nemmere at skelne mellem hvad der er normal religiøsitet og hvad der er ekstremistisk religiøsitet. Den fagprofesionelle bliver også klædt på til, at håndtere en evt. mistanke om radikalisering i forhold til uddannelsesstedet og myndigheder.

Kursusudbyder:

Henrik Kokborg
Mail: henrik@integrationsinfo.dk
Tlf: 4233 0966
Integrationsinfo.dk

Underviser:
Henrik Kokborg fra Integrationsinfo, har ved 20 års praksisarbejde og studier, opnået en dybdegående viden om de mest udsatte flygtninge og indvandrere.
Henrik er en garvet underviser der igennem 10 år, med udgangspunkt i flygtningenes kultur og religion, har klædt fagprofessionelle på til at arbejde med udsatte flygtninge, indvandrere og efterkommere

Pris for kursus

Tilmeld dig på forhånd og få en rabat på 400 kr. pr tilmelding

OBS! rabatten kan kun opnås ved en samlet tilmelding via tilmeldingsformularen.

Tilmeld nyhedsbrev

Få de seneste nyheder om vores kurser