Bliv klædt på til forældresamarbejdet med minoritetsforældre

Current Status
Not Enrolled
Price
kr.1.295 kr. ex moms
Get Started

Kommer maj 2021

Mødet mellem fagprofessionelle og minoritetsforældre kan byde på en række udfordringer, der kan gå ud over børns trivsel, udvikling og læring. Forskelle i sprog, uddannelsesniveau og kulturelle/religiøse normer kan besværliggøre forældresamarbejdet.

Der ud over er mange minoritetsforældre er ikke vant til at have et tæt forældresamarbejde. De anser heller ikke de fagprofesionelle som en samarbejdspartner men som en autoritet, der skal udøve sit arbejde uafhængigt af forældrene.

For at styrke samarbejdet med minoritetsforældrene forudsætter det, at fagprofessionelle har en viden om minoritetsforældres kultur og baggrund. Og at man er bevidste om egen kultur, reaktion og mønstre. Derudover er det altafgørende, at de fagprofessionelle forholder sig åbent til de konflikter, der måtte opstå i samarbejdet og ikke mindst, handle på dem.

På dette kursus vil der udover fokus på de kulturelle og religiøse aspekter af forældresamarbejdet, være fokus på selve kommunikationen med forældrene. Hvis kommunikationen skal være virkningsfuld, skal den kombineres med flere forskellige former for kommunikation. Eks. kombinere digital kommunikation med mere direkte og personlig kommunikation.

Kurset er målrettet grundskoleområdet og giver praksisnære eksempler og metoder, der er let omsættelige i det daglige arbejde.

Kursusudbyder:

Henrik Kokborg
Mail: henrik@integrationsinfo.dk
Tlf: 4233 0966
Integrationsinfo.dk

Underviser Henrik Kokborg fra Integrationsinfo, har ved 20 års praksisarbejde og studier, opnået en dybdegående viden om de mest udsatte flygtninge og indvandrere.
Henrik er en garvet underviser der igennem 10 år, med udgangspunkt i flygtningenes kultur og religion, har klædt fagprofessionelle på til at arbejde med udsatte flygtninge, indvandrere og efterkommere.

Licensen er personlig og må ikke deles med andre.
Licensperioden er på 1. år. 

I prisen er inkluderet rapportudtræk over de tilmeldte kursisters gennemførelsesgrad af kurset. Det er også muligt at få sendt remindere ud til kursister, som ikke har gennemført kurset.

Tilmeld nyhedsbrev

Få de seneste nyheder om vores kurser